Tel.: 0314 - 631 212

Nieuws

NIEUW: COOPS PRESTARTER

NIEUW: COOPS PRESTARTER

NIEUW:  COOPS PRESTARTER

 

COOPS PRESTARTER

COOPS PRESTARTER” is de ideale luxe- smakelijke prestarter die gevoerd kan worden vanaf vier dagen leeftijd.
Het sluit naadloos aan bij de verteringscapaciteit van het jonge big. Het voer bevat namelijk o.a. zuivel, luxe eiwit/energie, ontsloten granen en andere grondstoffen die in deze levensfase gewenst en doeltreffend zijn.

"COOPS PRESTARTER” zorgt ervoor dat het jonge big optimaal getraind en geoefend wordt in het opnemen van voer en het leren verteren van voer. Dit is van groot belang voor de periode na spenen. Een big wordt niet geboren als “vreter”, dat moeten we ervan maken !
Dit interessante product kan worden doorgevoerd tot 5 dagen na het speenmoment. Dit is uiteraard afhankelijk van de bedrijfssituatie.
Voor meer informatie kunt u één van onze voorlichters/adviseurs raadplegen.

 “COOPS PRESTARTER” staat voor:

- Hoge opname door goede smaak/geur
- Goed verteerbaar en daarmee hoge groei (lage VC)
- Breed toepasbaar, ook in brij te verstrekken
- Scherpe prijs/kwaliteitverhouding
- Toe te passen in elk concept

Vacature Commercieel specialist varkenshouderij

Vacature Commercieel specialist varkenshouderij

Vacature Commercieel specialist varkenshouderij

Download hier de vacature

Strak regime voor opfok en instroom Eerste keurmerk 'Salland Boert en Eet Bewust' voor familiebedrijf Rensen

Eerste keurmerk 'Salland Boert en Eet Bewust' voor familiebedrijf Rensen

Het project 'Salland Boert en Eet bewust' is vanochtend officieel gestart. Vijftig agrarische bedrijven in Salland willen hun bedrijfsactiviteiten meer onder de aandacht brengen van het publiek. 

De deelnemers moeten voldoen aan strenge eisen. Zij moeten op het gebied van maatschappelijke verantwoordelijkheid, uitstraling bedrijf, energie, milieu, mest, dierenwelzijn en diergezondheid bovengemiddeld presteren.

Eerste certificaat

Als ze hieraan voldoen krijgen ze een certificaat. De eerste is vanochtend uitgereikt aan het Raalter familiebedrijf Rensen door burgemeester Dadema, in aanwezigheid van kinderen van basisschool De Vogelaar. 

De opzet en het doel van het project

Een groep enthousiaste boeren en burgers heeft in samenwerking met landbouworganisatie LTO Salland dit project opgezet. De agrariërs willen het zogenaamde 'eerlijke verhaal' vertellen en zo voedselproducenten en consumenten dichter bij elkaar brengen.

http://m.rtvoost.nl/nieuws/nieuwsItem.aspx?nid=266793

Nieuwe website

Nieuwe website

Coops Mengvoeders onderhoud graag het contact met haar klanten, daar steken we veel tijd en energie in. Korte lijnen en een eerlijk verhaal. En dat vindt u ook terug op onze nieuwe website.

Op deze website willen we graag het eerlijke verhaal van onze klanten laten zien. Zelf kunnen we u alles over Coops Mengvoeders vertellen, maar we vonden het ook belangrijk om u dit uit de mond van onze klanten te laten horen. Vandaar op de homepagina een aantal korte filmpjes over Coops Mengvoeders. Uiteraard komen we graag op uw bedrijf langs om het hele verhaal over Coops Mengvoeders te vertellen.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken. info@coopsmengvoeders.nl of bel naar 0314 - 631 212

Neem contact op met Coops Mengvoeders voor advies op maat.